SPECIAL OFFER!!! 

Slimming packages!

ΠΑΚΕΤO ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ (Νο.1 package)
Ο συνδυασμός τεχνικών βαθιάς μάλαξης και λεμφικής αποστράγγισης έχει σχεδιαστεί για τη διάσπαση της κυτταρίτιδας και την απομάκρυνση των τοξίνων από το σώμα σας.
Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, με μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.
Το έντονο μηχανικό,παλμικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, στοχεύει στα προβληματικά σημεία, ενώ η παράλληλη εφαρμογή προϊόντων συμβάλλει στη διάσπαση του «φλοιού πορτοκαλιού», προκαλώντας υπεραιμία στην περιοχή.
Το αποτέλεσμα; Λεία και τονωμένη επιδερμίδα, χωρίς κυτταρίτιδα!

Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 συνεδρίες 40 λεπτών, 2 φορές την εβδομάδα.

Απο €400 Μόνο €290

ΠΑΚΕΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ -ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΣΥΣΦΙΞΗΣ  (Νο.2 package)
Ο συνδυασμός τεχνικών βαθιάς μάλαξης και παθητικής ηλεκτροδιέγερσης έχει σχεδιαστεί για τη διάσπαση της κυτταρίτιδας και του λίπους, αλλα και την απομάκρυνση των τοξίνων από το σώμα σας.
Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, με μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.
Το έντονο παθητικο μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, στοχεύει στα προβληματικά σημεία, ενώ η παράλληλη εφαρμογή προϊόντων συμβάλλει στη διάσπαση του «φλοιού πορτοκαλιού». Με ανάλογη ρύθμιση μπορεί να επιτευχθει μυική και επιδερμική σύσφιξη.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 συνεδρίες 60 λεπτών, 2 φορές την εβδομάδα.


 

Απο €500 Μόνο €390

SUPER SLIMMING  με διπλό Cavitation
 + VACUUM + RF + LASER + 635 DIODE LASER  
+ INFRARED LIGHT 940 nm (Νο.3 package)
 
Aποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους σε περιοχές που ακόμα και εξαντλητική δίαιτα ή αφιερώνοντας ώρες στο γυμναστήριο δεν υποχωρούν.

Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που εφαρμόζεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι, βελόνες  ή πόνο. Στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται δραστικά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.


Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 συνεδρίες 60 λεπτών,1 φορά την εβδομάδα.
 

Απο €700 Μόνο €550

Super pro Uldratone
Το Ultratone χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ηλεκτρομυικής διέγερσης. Διεγείρει, δηλαδή, τους ιστούς και τους μύες με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας. Διεισδύει στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες,  στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Έτσι, όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.
Διαθέτει συνολικά 63 προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης, που επιτρέπουν ταυτόχρονη εφαρμογή σε τρεις διαφορετικές περιοχές του σώματος. Με το Ultratone Pro μπορείτε σε μία συνεδρία να κάνετε σύσφιξη, λιποδιάλυση, και αδυνάτισμα.
Συνοδέυεται με χειρονακτικό μασάζ.
Χρόνος 1 ώρα                               

Απο €50 6+2 free

Αδυνάτισμα με φύκια
Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι΄ αυτό και μέχρι σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων. Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού. Η δράση των φυκιών αυξάνει τις καύσεις στην περιοχή και δραστηριοποιεί τη λιπόλυση καταπολεμώντας το τοπικό πάχος, αλλά και την κυτταρίτιδα. Είναι επίσης θετικό ότι η χρήση των συγκεκριμένων υλικών δε θα αφήσει το δέρμα να χαλαρώσει. Περιέχει και συσφικτικά στοιχειά και από την πρώτη εφαρμογή θα αισθάνεστε καλύτερα το δέρμα σας και θα δείτε την διαφορά. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμα και μετά ένα μήνα από όταν τελειώσει η θεραπεία. Χρόνος1 ώρα


 

Απο €50 6+2 free

Ζητήστε το αναλυτικό μας φυλλάδιο με περισσότερες επιλογές

Get The Latest News & Offers

NewsLetter

Do you have any questions or need an appointment? Call us now on

25 715600

Opening Hours

Monday to Friday :09:30 - 07:00 hrs

Saturday :09:00 - 17:00 hrs

  • Facebook
  • Instagram

32 Alevizou Tasou Str.  3046 Limassol       25 715600        divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram