Διαμαντοθεραπεία

Η θεραπεία με διαμάντι είναι μια μη επεμβατική διαδικασία με ένα εξειδικευμένο μηχάνημα που χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από διαμάντι η οποία «γλυστρά» πάνω στο δέρμα για απολέπιση και για να απομακρύνει απαλά το εξωτερικό (επιφανειακό) στρώμα των νεκρών κυττάρων από την κεράτινη στοιβάδα του δέρματος, την επιδερμίδα.

Με τη μέθοδο της Διαμαντοθεραπείας κινητοποιούνται εξειδικεύμενα κύτταρα της επιδερμίδας, που ονομάζονται ινοβλάστες, και παράγουν  νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, συστατικά απαραίτητα για τη νεανικότητα του δέρματος.

Η Διαμαντοθεραπεία καταπολεμά κυρίως τα «σημάδια του χρόνου» και τα σημάδια μετά από ακμή. Επίσης, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου. Για το λόγο αυτό, ενδείκνυται σε πιο μεγάλες ηλικίες, όπου τα σημάδια του χρόνου είναι ανεξίτηλα.

Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί και σε νεανικές επιδερμίδες, για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση προσώπου και θεραπεία των ουλών ακμής.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με το δέρμα σας να είναι πιο λαμπερό, φωτεινό και απαλό.

Τώρα και με νέο cocktail δραστικών συστατικών με υαλουρονικο οξύ και κολλαγόνο και δώρο διαμαντοθεραπεια ματιών.

Συνολική αξία πακέτου €90 τώρα μόνο €49.

Ισχύει μέχρι 11/12/19

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter (Offers, News etc)