top of page

Presso-Plus

60 min | €50

Μηχάνημα νέας γενεάς που συνδυάζει πρεσσοθεραπεία, Ems, infrared

και laser όλα σε μια θεραπεία.

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να  βελτιώσει το κυκλοφορικό και λεμφικο σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση έχοντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Σε ένα συνδυασμό με infrared Ems και laser βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο ενώ κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός να λιώνει το περιττό λίπος και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού της κυτταρίτιδας. Ευχάριστη θεραπεία για άτομα με κακή κυκλοφορία και πρησμένα πόδια.

Cavitation & RF

30 min | €40

40 min | €50

Tο 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών εμφανίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.

Οι άνδρες από την άλλη, παρουσιάζουν μεγάλη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Το Double Cavitation Vplus αποτελεί μία ισχυρή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με χρήση του φαινομένου της σπηλαίωσης, το οποίο μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων και έτσι διαρρηγνύεται η μεμβράνη τους και επιτυγχάνεται στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική. Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Σε συνδιασμό με το RF επιτυχάνουμε και σύσφιξη στην ίδια θέραπεια.

Super pro Uldratone

60 min | €40

75 min | €50

Το Ultratone χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ηλεκτρομυικής διέγερσης. Διεγείρει, δηλαδή, τους ιστούς και τους μύες με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας. Το Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει και να τονώσει τις προς θεραπεία περιοχές. Διεισδύει στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες,  στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Έτσι, όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.
Διαθέτει συνολικά 63 προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης, που επιτρέπουν ταυτόχρονη εφαρμογή σε τρεις διαφορετικές περιοχές του σώματος. Με το Ultratone Pro μπορείτε σε μία συνεδρία να κάνετε σύσφιξη, λιποδιάλυση, και αδυνάτισμα.

Συνδιασμός με χειρονακτικό μασάζ ή βεντούζα (75 λεπτά) για καλύτερα αποτελέσματα

Αδυνάτισμα με φύκια

60 min | €50

Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι΄ αυτό και μέχρι σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων. Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού. Η δράση των φυκιών αυξάνει τις καύσεις στην περιοχή και δραστηριοποιεί τη λιπόλυση καταπολεμώντας το τοπικό πάχος, αλλά και την κυτταρίτιδα. Είναι επίσης θετικό ότι η χρήση των συγκεκριμένων υλικών δε θα αφήσει το δέρμα να χαλαρώσει. Περιέχει και συσφικτικά στοιχειά και από την πρώτη εφαρμογή θα αισθάνεστε καλύτερα το δέρμα σας και θα δείτε την διαφορά. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμα και μετά ένα μήνα από όταν τελειώσει η θεραπεία. Σε συνδιασμό με χειρονακτικό μασάζ.

G5

40 min | €40

Μηχάνημα καθαρά για διάσπαση της κυτταρίτιδας.

Με έντονο παλμικό βαθύ μασάζ που αυξάνει την κυκλοφορία, διαλύει την κυτταρίτιδα.

Βοηθά στην γρήγορη αποβολή των τοξίνων από το σώμα.

Για επίμονη και σκληρή κιτταρίτιδα.

slimming

Θεραπείες Σώματος

Αδυνάτισμα Κιτταριτίδα Σύσφιξη

Ultratone
seeweed
presso
cavitation
slimming

BODYoffers

 Body Treatments

back treatment

Θεραπέιες  Πλάτης

 Εξαιρετική θεραπεία ιδανική για την παραμελημένη και δυσπρόσιτη περιοχή της πλάτης. Εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων, μειώνει αποδεδειγμένα τις ατέλειες του δέρματος και τα σπυράκια. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται.
Οι  κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.  Συστήνετε περισσότερο για άτομα με λίγα σπυράκια και μαύρα στίγματα, αλλά με αρκετά σημάδια. Είναι θεραπεία που γίνεται όταν τελειώσει η θεραπεία με τον βαθύ καθαρισμό πλάτης και έχουμε να κάνουμε με την αποκατάσταση των σημαδιών.

 Βαθύς καθαρισμος πλάτης         60 min | €60
Θεραπεία πλάτης με σημάδια     50 min | €55
bottom of page