Ρυτίδες & Σύσφιξη

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να φαίνεται αναπόφευκτη, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την καθυστερήσετε.
Θεραπείες που τρέφουν και επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων, βοηθούν στην διατήρηση της σφριγηλότητας και της νεανικότητας του δέρματος

Thalassodream
Πλούσια σε θαλασσινά στοιχεία θεραπεία, με αγνά φύκια πλούσια σε πλάσμα και θαλασσινό DNA. Το θαλασσινό DNA είναι αποδειγμένα το πιο κοντινό DNA στον άνθρωπο για αυτό και οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών έχουν στραφεί προς την θάλασσα προς αναζήτηση πιο αποτελεσματικών κοσμητικών θεραπειών προς τον άνθρωπο, εφόσον τα ανθρώπινα κύτταρα το απορροφούν και το αποδέχονται καλύτερα
Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη σε πρόσωπο, μάτι, και λαιμό ταυτόχρονα.

T
halassodream plus
Μια πλούσια σε θαλασσινά στοιχεία θεραπεία, με αγνά φύκια πλούσια σε πλάσμα και θαλασσινό DNA. Με ενισχυμένη μάσκα με μαγειρεμένο φύκι που ενισχύει την δράση της όλης θεραπείας. Το θαλασσινό DNA είναι αποδειγμένα το πιο κοντινό DNA στον άνθρωπο για αυτό και οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών έχουν στραφεί προς την θάλασσα προς αναζήτηση πιο αποτελεσματικών κοσμητικών θεραπειών προς τον άνθρωπο, εφόσον τα ανθρώπινα κύτταρα το απορροφούν και το αποδέχονται καλύτερα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη σε πρόσωπο, μάτι, και λαιμό ταυτόχρονα.

Multy vitamine
Η ενυδάτωση με πολυβιταμίνες αποτελεί μία νέα μέθοδο, κατά την οποία φυτικά μόρια βοηθούν την κατακράτηση του νερού στα επιδερμικά κύτταρα και αυξάνουν σε βάθος την πυκνότητα των ιστών, κάνοντας έτσι το δέρμα σφιχτό και απαλό. Mε τη θεραπεία αυτή, η βιταμίνη C επιδιορθώνει τους ιστούς και η βιταμίνη Α βοηθά τα κύτταρα να καταπολεμήσουν τη γήρανση. Πλούσια θεραπεία σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Marine treatment
Θεραπεία με αγνό φύκι και πλάσμα. Τα φύκια είναι από την φύση τους αποτοξινωτικά και ρυθμιστικά. Πλούσια σε ιώδιο και μαγνήσιο και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες και τα μέταλλα προσφέρουν πλούσια θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Δρουν κατά τον ρυτίδων και της αφυδάτωσης και εξαιτίας της αποτοξινωτικής τους δράσης δίνουν μια υγιή όψη στο δέρμα.

Velvet plus
Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής θεραπεία για φανερή βελτίωση στις ρυτίδες από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Θεραπεία που καλύπτει πρόσωπο λαιμό και ματιά με μόνο μια εφαρμογή. Στην αισθητική αποκαλείται η απόλυτη θεραπεία εφόσον χάρη σε αυτή έχουν θεραπευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό άτομα με ουλές από ακμή ή από ατυχήματα χάρη στην αναπλαστική της δράση. Μπορεί και φέρει αποτελέσματα εκεί που δεν μπορεί ούτε η πλαστική χειρουργική. Έχει την ιδιότητα να ξανά ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος και να κάνει τους ινοβλάστες να παράγουν 10 φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αποτελεσματική σε δύσκολες ρυτίδες όπως αυτές των ματιών, εφόσον μπορεί να επέμβει εκεί που δεν μπορούν άλλες θεραπείες. Εφαρμογη σε πρόσωπο και μάτια ταυτοχρονα.   

Messotherapy με dermapen
Θεραπεια Ιατρικης αισθητικης. Ίσως η καλύτερη συσφικτική θεραπεία, αφού μετά την μεσοθεραπεία το δέρμα είναι απαλό και εκπληκτικά ανανεωμένο. Η εμπειρία χρόνων έδειξε ότι η διείσδυση συγκεκριμένων συστατικών στο δέρμα δίνει μέγιστα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Η διάμετρος και το βάθος της βελόνας που χρησιμοποιείται, παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Η τεχνική αυτή βοηθάει να παραχθεί άμεσα νέο κολλαγόνο, το οποίο εξακολουθεί να παράγεται για καιρό μετά τη θεραπεία, όπως και η ελαστίνη, με ορατό αποτέλεσμα πάνω στις ρυτίδες. Εφαρμογή σε μάτι πρόσωπο και λαιμό ταυτόχρονα.

Microdermabration
Είναι η πιο ανώδυνη και εύκολη μέθοδος βελτίωσης του δέρματος. Είναι μια θεραπεία που προσφέρει πραγματικά νεανικό δέρμα σε λίγα μόνο λεπτά. Κατά τη διαδικασία, μικροί κρύσταλλοι μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες. Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή. Πρόκειται για μία προληπτική αναπλαστική θεραπεία, που καταπολεμά τις φθορές του χρόνου προφέροντας βαθιά ανανέωση με πολύ φυσικό τρόπο, αφού διεγείρει τους ινοβλάστες που παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Εφαρμόζεται σε μάτι, πρόσωπο και λαιμό ταυτόχρονα.

Vplus Face treatment.
Θεραπεία με μηχάνημα ιατρικής αισθητικής Vplus για πρόσωπο μάτι και λαιμό. Συνδυάζει vacuum, laser και RF στην ιδια θεραπεία. Προσφέρει άμεση σύσφιξη, ανάπλαση και αποτοξίνωση του δέρματος με αποτελέσματα διαρκείας.

PicoLaser
Η τεχνολογία picosecond σε συνδυασμό με τo ισχυρό FOCUS LENS ARRAY έχει επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία, ρυτίδων,  ουλών και σημαδιών ακμής καθώς επίσης και  των μελαγχρωματικών βλαβών. Με μόνο μια θεραπεία επιτυγχάνουμε, ανάπλαση, σύσφιξη, μείωση των ρυτίδων και πανάδων.  Μελέτες έχουν αναδείξει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς τις παρενέργειες και το χρόνο παραμονής στο σπίτι που απαιτούν κυρίως τα παραδοσιακά λέιζερ εφόσον το δέρμα παραμένει ανέπαφο. Δείτε το
βιντεο της εφαρμογής και αποτελέσματα.

Bio-peeling
Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα. Με  δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, δρα πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με ρυτίδες και χαλάρωση. Για άτονα μουντά δέρματα που έχουν χάσει την ζωτικότητα τους

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter