Με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το δέρμα τείνει να γίνεται πιο εύθραυστο  και μπορεί να παρουσιάσει πανάδες και χρωστικές κηλίδες. Θεραπείες που ρυθμίζουν τη σύνθεση της μελανίνης ώστε να περιοριστεί η εμφάνιση τους και να μειωθεί η ένταση του χρώματος και του μεγέθους τους.
M.E.L.A
Ισχυρή θεραπεία ιατρικης αισθητικης για την υπερμελάγχρωση (πανάδες), αναστέλλει αποτελεσματικά την ενζυμική δραστηριότητα της τυροσινάσης, διεγείρει την επιδερμική ανανέωση καθώς επιταχύνει τον κυτταρικό κύκλο με αποτέλεσμα την απομάκρυνση της μελανίνης που συσσωρεύεται τοπικά στην επιδερμίδα.


Picolaser
Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch που διασπούν την μελανινη προκαλώντας έγκαυμα στην περιοχή, το Picosure, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια μελανίνης σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα σωματίδιο μελάνης απορροφά την ακτινοβολία λέιζερ που εκπέμπεται σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς ενέργειας picosecond, προκαλείται μία υπερβολικά ταχεία άνοδος της θερμοκρασίας μέσα σε αυτό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 900° C. Η γρήγορη αυτή αύξηση της θερμοκρασίας επεκτείνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλο το σωματίδιο και δημιουργεί ένα μηχανικό κύμα που το διαπερνά. Αυτό προκαλεί θραύση του σωματιδίου και έτσι επέρχεται ο κατακερματισμός του. Το PicoSure προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερες θεραπείες, λιγότερη ενέργεια και χωρίς τραυματισμούς στους παρακείμενους ιστούς.

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter