Το Divino spa μπορεί και καλύπτει όλες τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν σε έναν δέρμα στον χώρου της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής, διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσονται.

Vplus  για ανάπλαση και σύσφιξη
Μηχάνημα ιατρικής αισθητικής που συνδυάζει 6 τεχνολογίες σε μια. Vacuum, RF, High frequency, and 635 diode laser, infrared light 940nm διαπερνούν την επιδερμίδα σε μια μόνο Κεφαλά. Κατάλαλο για σύσφιξη, ανάπλαση, ρυτίδες, διπλοσάγονο, θεραπείες ματιών και λαιμού και ντεκολτέ.

Picosure

Για αφαίρεση τατουάζ, πανάδες, ανάπλαση, ακμή, σημάδια και ουλές.
Τελευταίας τεχνολογίας laser που χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λέιζερ στην αφαίρεση τατουάζ, πανάδων, ρυτίδων, σημαδιών και ουλών. To«pico» είναι μία υποδιαίρεση του «nano», πράγμα που σημαίνει ότι τα picoseconds είναι 1.000 φορές μικρότερα κλάσματα του δευτερολέπτου απ’ ότι τα nanoseconds βάσει των οποίων λειτουργούσαν παραδοσιακά μέχρι σήμερα τα περισσότερα laser. Σήμερα όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο χρόνος των «χτυπημάτων» γίνεται σε picoseconds. Αυτό σημαίνει πώς το Picosure, μπορεί να χρησιμοποιεί υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.
Δείτε το βίντεο.


980nm diode laser for veins removal.
Αφαιρει σπασμένα τριχοειδή αγγεία και κοκκινες ελιες από πρόσωπο και σώμα. Μια με 2 εφαρμογές είναι αρκετές.

Super Uldrasonic.
Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα ενώ βοηθά τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα. Βοηθητικό μηχάνημα με super υπέρηχο που ενισχύει σχεδόν όλες τις θεραπείες.

Microdermabration
Βαθύ πίλινγκ με μικροκρυστάλλους για βαθιά απολέπιση του δέρματος. Κατά τη διαδικασία, μικροί κρύσταλλοι μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες. Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή.

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter