Εάν θέλετε να χαλαρώσετε από μια αγχωτική εβδομάδα, να απαλλαγείτε απο την κούραση και ταυτόχρονα να ανακουφιστείτε από την ένταση της καθημερινής ζωής αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

Θεραπευτικό Μασάζ με λάδι κάνναβης

Θεραπευτικό μασάζ με λάδι κάνναβης. Για χρόνιους πόνους, αρθρίτιδα, πιασμένους μύες, κατάθλιψη και αλλά πολλά.

Διαβάστε εδω όλες τις πληροφορίες της νέας μας υπηρεσίας καθώς επίσης και τις προσφορές μας.

Therapeutic Massage
Mπορεί να ανακουφίσει και σταδιακά να θεραπεύσει αρκετές ασθένειες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και προέρχονται από το άγχος, την καθιστική ζωή,την έλλειψη άσκησης και οι οποίες σταδιακά προσβάλλουν τον αυχένα, την μέση, την πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος μας. Σε ενήλικες, το θεραπευτικό μασάζ έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, και αυξάνει τις θετικές ιδιότητες του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το θεραπευτικό μασάζ βελτιστοποιεί την ανταπόκριση του οργανισμού σε ασθένειες ακόμα πιο σοβαρές όπως της αρθρίτιδας, της μυϊκής δυσκαμψίας, ανοσοανεπάρκειας κλπ.Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι ηλικιωμένοι ασθενείς που κάνουν τακτικά θεραπευτικό μασάζ, αποφεύγουν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, ενώ για τους νεώτερους έχει παρατηρηθεί αύξηση της παραγωγικότητας τους στην εργασία τους.

Relaxing massage
Απολαυστικό, χαλαρωτικό και anti stress μασάζ με αγνά αιθέρια έλαια. Ανακουφίζει την ένταση, οξυγονώνει τους μύες και ρυθμίζει το νευρικό σύστημα. Ευχάριστο μασάζ κατάλληλο για όλους που επαναφέρει την χαμένη σας ενεργεία, χαρίζοντας πνευματική και σωματική γαλήνη.

Hot stone massage
Από την αρχή της δημιουργίας, πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν την επουλωτική δύναμη των πετρών για να θεραπεύσουν το σώμα και την ψυχή. Αυτή η μοναδική θεραπεία με ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και χαλαρωτικές ρυθμικές κινήσεις, έχουν την δυνατότητα να απορροφούν την αρνητική ενέργεια από το σώμα και να δίνουν θετική μέσω των Τσάκρα.

Aromatherapy massage
Θεραπευτικό μασάζ με αιθέρια έλαια από εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων που αρχίζει από τις πατούσες των ποδιών και τελειώνει στο κεφάλι. Η δύναμη από το άγγιγμα του φυσικού αρώματος, που εισχωρεί ακόμη και στο αίμα, δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση και επουλώνει βαθιά το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Reflexology Massage
Η ρεφλεξολογία είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή θεραπευτικού μασάζ των ποδιών. Ως θεραπεία, κατατάσσεται στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής. Μέσα από το άγγιγμα και τις πιέσεις ενεργοποιούμε και ξεμπλοκάρουμε το σώμα, φέρνοντας ισορροπία και αρμονία στο σώμα, το νου και το πνεύμα.

Anti-cellulite massage
Ένα πολύ γρήγορο μασάζ με ένταση στις κινήσεις για τόνωση του δέρματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter