Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για ένα υγιές και νεανικό δέρμα, καθώς ανανεώνει τα κύτταρα, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και το προετοιμάζει για να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης.

Επιπλέον, απομακρύνει σημάδια, βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος και βοηθά σε περιπτώσεις ακμής, όπου η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Συγκεκριμένα, με τον σωστό καθαρισμό προσώπου, έχουμε τη δυνατότητα να καυστηριάσουμε φλεγμονές, καθώς επίσης να εξαφανίσουμε σημάδια και ανεπιθύμητες ουλές.
Βαθύς καθαρισμός.
Κατάλληλος για σημάδια, ανοικτούς πόρους, γυαλάδα, φλεγμονη, ερυθρότητα, σημάδια μετά από ακμή αλλά και για ταλαιπωρημένα άτονα δέρματα.
Ο βαθύς καθαρισμός εξισορροπεί την επιπλέον παραγωγή σμήγματος, αποτοξινώνει και απαλλάσσει το δέρμα από τα νέκρα κύτταρα. Το δέρμα μπορεί και πάλι να αναπνεύσει και οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος μπαίνουν ξανά σε λειτουργία.

Καθαρισμός Προσώπου με Υπέρηχο
Ο καθαρισμούς προσώπου με υπέρηχο, έχει άμεσο αποτέλεσμα στο δέρμα και είναι χωρίς χημικά, χωρίς πόνο και χωρίς κανένα απολύτως ερεθισμό.
Οι υπέρηχοι για τον καθαρισμό προσώπου καθαρίζουν το επιφανειακό σμήγμα, προσφέρουν πολύ βαθειά απολέπιση χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Βελτιώνουν την υγρασία και τη σύσφιξη αφού βοηθάνε να περάσουν πιο βαθιά τα αντίστοιχα προϊόντα. Επίσης μειώνουν τα οιδήματα στα μάτια και βελτιώνουν την εικόνα των διασταλμένων πόρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς ατμό.

Βαθύς καθαρισμός πλάτης
Εξαιρετική θεραπεία ιδανική για την παραμελημένη και δυσπρόσιτη περιοχή της πλάτης. Εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων, μειώνει αποδεδειγμένα τις ατέλειες του δέρματος και τα σπυράκια. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται.
Οι  κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Κατάλληλη για άτομα με σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Καθαρισμός πλάτης
Θεραπεία με βαθιά απολέπιση. Σκοπός της είναι να απαλλάξει εντελώς το δέρμα από τα σημάδια ακμής στην πλάτη.  Συστήνετε περισσότερο για άτομα με λίγα σπυράκια και μαύρα στίγματα, αλλά με αρκετά σημάδια. Είναι θεραπεία που γίνεται όταν τελειώσει η θεραπεία με τον βαθύ καθαρισμό πλάτης και έχουμε να κάνουμε με την αποκατάσταση των σημαδιών
Καθαρισμοί

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter (Offers, News etc)