top of page

Facial Cleaning 

Acne, Scars & Marks Treatments 

DEEP CLEANSING 

Κατάλληλος για σημάδια, ανοικτούς πόρους, γυαλάδα, φλεγμονη, ερυθρότητα,  αλλά και για ταλαιπωρημένα άτονα δέρματα.
Βαθύς καθαρισμός με ατμό που εξισορροπεί την επιπλέον παραγωγή σμήγματος, αποτοξινώνει και απαλλάσσει το δέρμα από τα νέκρα κύτταρα. Το δέρμα μπορεί και πάλι να αναπνεύσει και οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος μπαίνουν ξανά σε λειτουργία. Καθαρισμός πλάτης εδώ.   

65 min | €55

A.G.N.E

Για ακμή:  Βοηθα στη διάλυση ενσφηνώσεων και στον έλεγχο του μικροβιακού πολλαπλασιασμού σε επιδερμίδες με τάση ακμής. Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μια ισχυρή κερατολυτική δράση για να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση του προβληματικού δέρματος. Καταληλη ακομα και για ακμη σε εξαρση και σημαδια. Αποτελέσματα εδώ

50 min | €85

DERMABRATION

Είναι η πιο ανώδυνη και εύκολη μέθοδος βελτίωσης του δέρματος. Λέγεται και βαθύ πίλινγκ με μικροκρυστάλλους.
Κατά τη διαδικασία, μικροί κρύσταλλοι μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες.

Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή.

Κατάλληλη για υπερκεράτωση & σημάδια μετά από ακμή.

40 min | €40

M.E.S.O 532

Μεσοθεραπεία με dermapen:Η χορήγηση αριστης ποσότητας υαλουρονικού οξέος και βιολογικών ουσιών, επιτρέπουν την επανεκκίνηση των μηχανισμών του δέρματος που με τα χρόνια έχουν αρχίσει και υπολειτουργούν και προκαλούν το γήρας. Συμβάλει δε στην αποκατάσταση επιδερμικών βλαβών (όπως σημάδια και ουλές)  ή ατελειών με εξαιρετικά αποτελέσματα δες έδω.

Η μοναδική μεσοθεραπεία που εφαρμόζετε και καλοκαίρι.

Για σήμαδια και ουλές από €60 - €120 αναλόγος περιοχής και προβλήματος

65 min | €120

3D LASER FOR ACNE

Με την δύναμη 3 τεχνολογιών λέιζερ το 3D laser μπορεί και δρα απευθείας στις μολύνσεις που προκαλούνται από βακτηρίδια προκαλώντας άμεση υποχώρηση της ακμής. Για ποιώδεις καταστασεις και έντονα χρώστικά σημάδια. Άνετη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα

20 min | €35

MEDICAL CLEANSING FACIAL

Ενισχυμένος καθαρισμός για επίμονη ακμή. Συστήνετε για άτομα με πολλά μαυράκια, φλύκταινες και ασφυξιακά.

Μπορεί να γίνει με ή χωρίς ατμό. Μειώνει έντονα τον ερεθισμό και τον πόνο με άμεσα αποτελέσματα

Μπορεί να συνδυαστεί και με την θεραπεία A.G.N.E

Αποτελέσματα εδώ

65 min | €65

BIOPEELING

Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα. Με  δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, δρα πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με λεκέδες, φακίδες, ανοικτούς πόρους,ακμή, σημάδια και ουλές από ακμή, βελτιώνοντας έτσι την υφή, την φωτεινότητα και τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Δεν εφαρμόζετε το καλοκαίρι.

50 min | €65

SUPERSONIC

Καθαρισμός προσώπου με σούπερ υπέρηχο. Έχει άμεσο αποτέλεσμα στο δέρμα και είναι χωρίς χημικά, χωρίς πόνο και χωρίς κανένα απολύτως ερεθισμό.Οι υπέρηχοι για τον καθαρισμό προσώπου καθαρίζουν το επιφανειακό σμήγμα, προσφέρουν πολύ βαθειά απολέπιση χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Βελτιώνουν την υγρασία και τη σύσφιξη αφού βοηθάνε να περάσουν πιο βαθιά τα αντίστοιχα προϊόντα. Βελτιώνουν την εικόνα των διασταλμένων πόρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς ατμό.

40 min | €40

VELVET

100%  σύμπλεγμα φυτών και βότανων. Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής θεραπεία για φανερή βελτίωση στις ουλές και τα σημαδια από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Στην αισθητική αποκαλείται η απόλυτη θεραπεία εφόσον χάρη σε αυτή έχουν θεραπευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό άτομα με ουλές από ακμή ή από ατυχήματα. Μπορεί και φέρει αποτελέσματα εκεί που δεν μπορεί ούτε η πλαστική χειρουργική. Έχει την ιδιότητα να ξανά ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος και να κάνει τους ινοβλάστες να παράγουν 10 φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

80 min | €85

MUD ANTITOXIC TREATMENT

Αποτοξινωτική θεραπεία με λάσπη από νεκρά θάλασσα βασισμένη σε θαλάσσια στοιχειά. Ισχυρή δράση κατά της λιπαρότητας και άμεσης επαναφοράς της ζωτικότητας τους δέρματος. Κατάλληλη για  σμηγματορροϊκα δέρματα με τάση για σπυράκια.

35 min | €35
bottom of page