ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

3D Extension Βλεφαρίδων

Βασίζεται σε μια νέα τεχνοτροπία για τοποθέτηση βλεφαρίδων όπου προσθέτουμε 2 ή περισσότερες βλεφαρίδες πάνω σε μια δική σας. Οι πρόσθετες βλεφαρίδες είναι λεπτές και δεν βαραίνουν τις δικές σας. Η μεγάλη ποικιλία σε μήκος και όγκο θα μας δώσει την δυνατότητα να διαλέξουμε τις κατάλληλες για εσάς.Σκεφτείτε ότι θα μπορείτε να κοιμηθείτε, να κολυμπάτε, να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να ανησυχείτε για αυτές.

3D Extension Βλεφαρίδων
Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης βλεφαρίδων και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Επιτέλους πείτε αντίο στη μάσκαρα. Με το extension βλεφαρίδων θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνιση σας. Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες! Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία.

Eyelash perm
Η περμανάντ βλεφαρίδων εφαρμόζεται σε γυναίκες, με ευθείες βλεφαρίδες ή σε βλεφαρίδες με μικρή κλίση. Tο αποτέλεσμα θα δείχνει εντελως φυσικό δίνοντας στις βλεφαρίδες μια ανοδικη καμπιλη. Η περμανάντ βλεφαρίδων διαρκεί περίπου 2 μήνες.

Βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών
Eντυπωσιακή και ασφαλής μέθοδος τόνωσης ή αλλαγής του φυσικού χρώματος βλεφαρίδων και φρυδιών. Δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες σαν να φοράς μάσκαρα, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνεις ντεμακιγιάζ ματιών όταν επιστρέψεις σπίτι. Το αποτέλεσμα διαρκεί 1-2 μήνες. Εφαρμογή ΕΔΩ


ΦΡΥΔΙΑ


Microblading
To microblading είναι μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα φρύδια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα που τα τελευταία χρόνια κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει την δυνατότητα, να σχεδιάζουμε πολύ λεπτές τρίχες που σου δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό, που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΔΩ
Eγγραφή στο Newsletter 
Αλεβίζου Τάσου Νο.32
3046 Λεμεσός
Τηλ. 25 715600
email divinospa@hotmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  3:00μμ - 7:30μμ
ΤΡΙΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00πμ - 7:30μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00πμ - 5:00μμ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ DIVINO SPA

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟΜηνιαία Προσφορά
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ - ΦΡΥΔΙΑ
Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας  που τώρα γίνεται πραγματικότητα!


Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου.
Όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια με την τεχνική του microblading!


ΑΡΧΙΚΗ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ