ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
Eγγραφή στο Newsletter 
Αλεβίζου Τάσου Νο.32
3046 Λεμεσός
Τηλ. 25 715600
email divinospa@hotmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  3:00μμ - 7:30μμ
ΤΡΙΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00πμ - 7:30μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00πμ - 5:00μμ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ DIVINO SPA

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟΜηνιαία Προσφορά
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για ένα υγιές και νεανικό δέρμα, καθώς ανανεώνει τα κύτταρα, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και το προετοιμάζει για να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης.

Επιπλέον, απομακρύνει σημάδια, βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος και βοηθά σε περιπτώσεις ακμής, όπου η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Συγκεκριμένα, με τον σωστό καθαρισμό προσώπου, έχουμε τη δυνατότητα να καυτηριάσουμε φλεγμονές, καθώς επίσης να εξαφανίσουμε σημάδια και ανεπιθύμητες ουλές
ΑΡΧΙΚΗ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Βαθύς καθαρισμός.
Κατάλληλος για σημάδια, ανοικτούς πόρους, γυαλάδα, φλεγμονη, ερυθρότητα, σημάδια μετά από ακμή αλλά και για ταλεπωριμενα άτονα δέρματα.
Ο βαθύς καθαρισμός εξισορροπεί την επιπλέον παραγωγή σμήγματος, αποτοξινώνει και απαλλάσσει το δέρμα από τα νέκρα κύτταρα. Το δέρμα μπορεί και πάλι να αναπνεύσει και οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος μπαίνουν ξανά σε λειτουργία.

Καθαρισμός Προσώπου με Υπέρηχο
Ο καθαρισμούς προσώπου με υπέρηχο, έχει άμεσο αποτέλεσμα στο δέρμα και είναι χωρίς χημικά, χωρίς πόνο και χωρίς κανένα απολύτως ερεθισμό.
Οι υπέρηχοι για τον καθαρισμό προσώπου καθαρίζουν το επιφανειακό σμήγμα, προσφέρουν πολύ βαθειά απολέπιση χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Βελτιώνουν την υγρασία και τη σύσφιξη αφού βοηθάνε να περάσουν πιο βαθιά τα αντίστοιχα προϊόντα. Επίσης μειώνουν τα οιδήματα στα μάτια και βελτιώνουν την εικόνα των διασταλμένων πόρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς ατμό.

Βαθύς καθαρισμός πλάτης
Εξαιρετική θεραπεία ιδανική για την παραμελημένη και δυσπρόσιτη περιοχή της πλάτης. Εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων, μειώνει αποδεδειγμένα τις ατέλειες του δέρματος και τα σπυράκια. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα καθαρίζει ορατά και η όψη της βελτιώνεται και ανανεώνεται.
Οι  κοκκινίλες και οι ερεθισμοί υποχωρούν αισθητά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Κατάλληλη για άτομα με σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Καθαρισμός πλάτης
Θεραπεία με βαθιά απολέπιση. Σκοπός της είναι να απαλλάξει εντελώς το δέρμα από τα σημάδια ακμής στην πλάτη.  Συστήνετε περισσότερο για άτομα με λίγα σπυράκια και μαύρα στίγματα, αλλά με αρκετά σημάδια. Είναι θεραπεία που γίνεται όταν τελειώσει η θεραπεία με τον βαθύ καθαρισμό πλάτης και έχουμε να κάνουμε με την αποκατάσταση των σημαδιών