ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
Eγγραφή στο Newsletter 
Αλεβίζου Τάσου Νο.32
3046 Λεμεσός
Τηλ. 25 715600
email divinospa@hotmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  3:00μμ - 7:30μμ
ΤΡΙΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00πμ - 7:30μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00πμ - 5:00μμ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ DIVINO SPA

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟΜηνιαία Προσφορά
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
ΑΡΧΙΚΗ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΣΥΣΦΙΞΗ
Vplus
Μηχάνημα ιατρικής αισθητικής τελευταίας τεχνολογίας. Με την δυνατότητα εφαρμογής 6 μηχανικών μεθόδων  σε μια θεραπεία το Vplus σας εγγυάται  άψογα αποτελέσματα. Με διπλό cavitation που διασπά το λίπος και ενεργοποιεί τη διαδικασία λιπόλυσης στα λιποκύτταρα της υπό θεραπείας περιοχής. Με 635 diode laser και high frequency κατά του λίπους και της κιτταριτιδας.  Με Vacuum που ενισχύει την μικροκυκλοφορία και την παραγωγή των ινοβλαστών, αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ελαστικοποιεί τα διαφραγμάτια που είναι υπεύθυνα για την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Με RF και infrared light 940nm που αναγεννούν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Με μια θεραπεία επιτυχανουμε αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη.
    
Super pro Uldratone
Ηλεκτροθεραπεία  με 163 προγράμματα. Με εξειδικευμένα ρεύματα κατά του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Έχει την δυνατότητα να "ρυθμίζει" το όλο σύστημα του οργανισμού με μεγάλη επιτυχία κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Κατάλαλο και για άτομα μετά απο εγκυμοσύνη εφόσον μπορεί και επαναφέρει το σώμα στις αρχικές του αναλογίες. Επίσης πολύ ισχυρό σε προβλήματα σύσφιξης ειδικά στους γλουτούς και κοιλιά.

Αδυνάτισμα με φύκια
Είναι θεραπεία που έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την αποτελεσματικότητα της. Η δράση των φυκιών αυξάνει τις καύσεις στην περιοχή και δραστηριοποιεί τη λιπόλυση καταπολεμώντας το τοπικό πάχος, αλλά και την κυτταρίτιδα. Είναι επίσης θετικό ότι η χρήση των συγκεκριμένων υλικών δε θα αφήσει το δέρμα να χαλαρώσει .Περιέχει και συσφικτικά στοιχειά και από την πρώτη εφαρμογή θα αισθάνεστε καλύτερα το δέρμα σας και θα δείτε την διαφορά. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμα και μετά ένα μήνα από όταν τελειώσει η θεραπεία.

Frigi by Thalgo
Θεραπεία με ειδικά φύκια που προκαλούν ένα αίσθημα πάγου στο σώμα. Θεραπεία κατά της χαλάρωσης αλλά και της κυτταρίτιδας που δουλεύει με το κρύο αλλά και την όσμωση.

G5
Μηχάνημα καθαρά για διάσπαση της κυτταρίτιδας. Με έντονο παλμικό μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία και διαλύει την κυτταρίτιδα και βοηθά στην αποβολή των τοξίνων από το σώμα.
Έχετε πάρει βάρος και βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει; Οι νέες θεραπείες αδυνατίσματος θα σας βοηθήσουν να χάσετε πόντους από τα σημεία που θέλετε και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Οι θεραπείες αδυνατίσματος που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, χαρακτηρίζονται ως θεραπείες νέας γενιάς και αποτελούν μία ολοκληρωμένη επαναστατική πρόταση αναζωογόνησης. Η τάση παγκοσμίως είναι οι μη επεμβατικές θεραπείες, δηλαδή αυτές που δεν απαιτούν νυστέρι. Οι θεραπείες μας είναι μη επεμβατικές, αυξάνου τον μεταβολισμό σας και σας βοηθά να χάσετε πόντους τοπικά. Με ειδικά μασάζ και σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους κατά του τοπικού πάχους σας εγγυομαστε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Επισκεφτείτε μας για δωρεάν συμβουλές αδυνατίσματος και καταλλήλων θεραπειών.