Θεραπείες για ακμή & σημάδια.


A.C.N.E
Θεραπεία ιατρικής αισθητικής ειδικά σχεδιασμένη για να διορθώνει τις κύριες εκδηλώσεις της ακμής όπως φαγέσωρες, βλατίδες και φλύκταινες. Είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στους 4 παράγοντες που προκαλούν την ακμή. Τα δραστικά διαλύματα διεισδύουν αποτελεσματικά στους πόρους για να βοηθήσουν στη διάλυση ενσφηνώσεων και στον έλεγχο του μικροβιακού πολλαπλασιασμού σε επιδερμίδες με τάση ακμής. Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μια ισχυρή κερατολυτική δράση για να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση του προβληματικού δέρματος. Κατάλληλη ακόμα και για ακμή σε έξαρση και σημάδια.

Bio-peeling
Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα. Με  δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, δρα πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με λεκέδες, φακίδες, ανοικτούς πόρους,ακμή, σημάδια και ουλές από ακμή, βελτιώνοντας έτσι την υφή, την φωτεινότητα και τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

PicoLaser
Η τεχνολογία picosecond σε συνδυασμό με τo ισχυρό FOCUS LENS ARRAY έχει επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία, των ουλών και σημαδιών ακμής καθώς επίσης και  των μελαγχρωματικών βλαβών. Το FOCUS μεγεθύνει το παλμό του PicoSure κατά 20 φορές, προκαλώντας οπτική διάσπαση  στην επιδερμίδα. Μελέτες έχουν αναδείξει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς τις παρενέργειες και το χρόνο παραμονής στο σπίτι που απαιτούν κυρίως τα παραδοσιακά λειζερ.

 

Diode Laser

Θεραπεία με τελευταίας τεχνολογίας Laser. Για ποιώδεις καταστασεις και έντονα χρώστικά σημάδια. Άνετη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα!

Mud anti toxic treatment.
Αποτοξινωτική θεραπεία με λάσπη από νεκρά θάλασσα βασισμένη σε θαλάσσια στοιχειά. Ισχυρή δράση κατά της λιπαρότητας και άμεσης επαναφοράς της ζωτικότητας τους δέρματος. Κατάλληλη για  σμηγματορροϊκα δέρματα με τάση για σπυράκια.

Θεραπείες για σημάδια και ουλές

μετά από ακμή ή τραυματισμό.

Microdermabration
Είναι η πιο ανώδυνη και εύκολη μέθοδος βελτίωσης του δέρματος. Λέγεται και πίλινγκ με μικροκρυστάλλους. Είναι μια θεραπεία που προσφέρει πραγματικά νεανικό δέρμα σε λίγα μόνο λεπτά.
Κατά τη διαδικασία, μικροί κρύσταλλοι μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες. Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή. Κατάλληλη ακόμα σημάδια μετά από ακμή.


Velvet
100%  σύμπλεγμα φυτών και βότανων. Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής θεραπεία για φανερή βελτίωση στις ουλές και τα σημαδια από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Στην αισθητική αποκαλείται η απόλυτη θεραπεία εφόσον χάρη σε αυτή έχουν θεραπευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό άτομα με ουλές από ακμή ή από ατυχήματα. Μπορεί και φέρει αποτελέσματα εκεί που δεν μπορεί ούτε η πλαστική χειρουργική. Έχει την ιδιότητα να ξανά ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος και να κάνει τους ινοβλάστες να παράγουν 10 φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Μεσοθεραπεια
Θεραπεία ιατρικής αισθητικής. Πρόκειται για μηχανική εφαρμογή συγκεκριμένων ουσιών με λεπτές βελόνες μέσα στο δέρμα, ενδοδερμικά, με στόχο την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την αναζωογόνηση του δέρματος. Κατάλληλη για ουλές και σημάδια.

 

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter