Αδυνάτισμα

       Κιτταρίτιδα

               Σύσφιξη

Έχετε πάρει βάρος και βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει; Οι νέες θεραπείες αδυνατίσματος θα σας βοηθήσουν να χάσετε πόντους από τα σημεία που θέλετε και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Οι θεραπείες αδυνατίσματος που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, χαρακτηρίζονται ως θεραπείες νέας γενιάς και αποτελούν μία ολοκληρωμένη επαναστατική πρόταση αναζωογόνησης. Η τάση παγκοσμίως είναι οι μη επεμβατικές θεραπείες, δηλαδή αυτές που δεν απαιτούν νυστέρι. Οι θεραπείες μας είναι μη επεμβατικές, αυξάνου τον μεταβολισμό σας και σας βοηθά να χάσετε πόντους τοπικά. Με ειδικά μασάζ και σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους κατά του τοπικού πάχους σας εγγυομαστε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Επισκεφτείτε μας για δωρεάν συμβουλές αδυνατίσματος και καταλλήλων θεραπειών.

Εξειδικευμένες Θεραπείες Σώματος

V-plus
Μηχάνημα ιατρικής αισθητικής τελευταίας τεχνολογίας. Με την δυνατότητα εφαρμογής 6 μηχανικών μεθόδων  σε μια θεραπεία το Vplus σας εγγυάται  άψογα αποτελέσματα. Με διπλό cavitation που διασπά το λίπος και ενεργοποιεί τη διαδικασία λιπόλυσης στα λιποκύτταρα της υπό θεραπείας περιοχής. Με 635 diode laser και high frequency κατά του λίπους και της κιτταριτιδας.  Με Vacuum που ενισχύει την μικροκυκλοφορία και την παραγωγή των ινοβλαστών, αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ελαστικοποιεί τα διαφραγμάτια που είναι υπεύθυνα για την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Με RF και infrared light 940nm που αναγεννούν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Με μια θεραπεία επιτυχανουμε αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Δέστε την εφαρμογή εδώ.

Χρόνος 30 λεπτά Τιμή €40 -  Χρόνος 40 λεπτά Τιμή €50 - Χρόνος 60 λεπτά Τιμή €70

 

Cavitation+RF

Tο 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών εμφανίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.

Οι άνδρες από την άλλη, παρουσιάζουν μεγάλη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Το Double Cavitation Vplus αποτελεί μία ισχυρή μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με χρήση του φαινομένου της σπηλαίωσης, το οποίο μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων και έτσι διαρρηγνύεται η μεμβράνη τους και επιτυγχάνεται στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική. Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Σε συνδιασμό με το RF επιτυχάνουμε και σύσφιξη στην ίδια θέραπεια.

Χρόνος 30 λεπτά Τιμή €40 -  Χρόνος 40 λεπτά Τιμή €50


Super pro Uldratone
Το Ultratone χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ηλεκτρομυικής διέγερσης. Διεγείρει, δηλαδή, τους ιστούς και τους μύες με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας. Το Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει και να τονώσει τις προς θεραπεία περιοχές. Διεισδύει στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες,  στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Έτσι, όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.
Διαθέτει συνολικά 63 προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης, που επιτρέπουν ταυτόχρονη εφαρμογή σε τρεις διαφορετικές περιοχές του σώματος. Με το Ultratone Pro μπορείτε σε μία συνεδρία να κάνετε σύσφιξη, λιποδιάλυση, και αδυνάτισμα.

Χρόνος 65 λεπτά Τιμή €40

Συνδιασμός με χειρονακτικό μασάζ ή βεντούζα - Χρόνος 85 λεπτά Τιμή €50

 

Αδυνάτισμα με φύκια
Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι΄ αυτό και μέχρι σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων. Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού. Η δράση των φυκιών αυξάνει τις καύσεις στην περιοχή και δραστηριοποιεί τη λιπόλυση καταπολεμώντας το τοπικό πάχος, αλλά και την κυτταρίτιδα. Είναι επίσης θετικό ότι η χρήση των συγκεκριμένων υλικών δε θα αφήσει το δέρμα να χαλαρώσει. Περιέχει και συσφικτικά στοιχειά και από την πρώτη εφαρμογή θα αισθάνεστε καλύτερα το δέρμα σας και θα δείτε την διαφορά. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμα και μετά ένα μήνα από όταν τελειώσει η θεραπεία. Σε συνδιασμό με χειρονακτικό μασάζ.

Χρόνος 50 λεπτά Τιμή €50

Frigi by Thalgo
Θεραπεία με ειδικά φύκια που προκαλούν ένα αίσθημα πάγου στο σώμα. Θεραπεία κατά της χαλάρωσης αλλά και της κυτταρίτιδας που δουλεύει με το κρύο αλλά και την όσμωση. Σε συνδιασμό με χειρονακτικό μασάζ.

Χρόνος 50 λεπτά Τιμή €50

G5
Μηχάνημα καθαρά για διάσπαση της κυτταρίτιδας. Με έντονο παλμικό βαθύ μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία, διαλύει την

κυτταρίτιδα και βοηθά στην αποβολή των τοξίνων από το σώμα.

Χρόνος 40 λεπτά Τιμή €40

ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η νέα τεχνολογία χαρίζει λεπτή και όμορφη σιλουέτα, σφικτό σώμα χωρίς ιδιαίτερη άσκηση ή χειρουργική επέμβαση,

μέσω ελεγχόμενης ενέργειας.
Βασίζεται σε μια νέα γενιά RF (ραδιοσυχνότητες) που επιτυγχάνουν σύσφιξη στο δέρμα του σώματος. Επίσης, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Τα αποτελέσματα σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως προσαγωγοί, γλουτοί,κοίλια και μπράτσα, είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Χρόνος 30 λεπτά Τιμή €40 -  Χρόνος 40 λεπτά Τιμή €50

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αδυνάτισμα - Κυτταρίτιδα - Σύσφυξη

 
 

HOW TO FIND US

Αλεβίζου Τασου Νο.32

3046 Λεμεσός

Τηλ. 25 715600

email: divinospa@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

WORKING HOUR

Κυριακη - Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη - Παρασκευή 9:30πμ - 7:00μμ

Σάββατο 9πμ - 5μμ

NewsLetter