ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.Το DIVINO SPA δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.cyprusbeauty.net, όσον αφορά τις τιμές καθώς και τους όρους πληρωμής και παράδοσης των Πακέτων, υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικών ή τυπογραφικών, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, ή έχουν προκύψει ακούσια. Οι φωτογραφίες, όπως και τα κείμενα που παρατίθενται, είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο την πραγματικότητα και να δίνουν στους πελάτες μας μία όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη εικόνα των προιοντών ή υπηρεσιών μας.
   
2. Διαθεσιμότητα
Το DIVINO SPA πουλάει δωροκουπόνια που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες προιόντα και υπηρεσίες και ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα τους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να επικοινωνήσει μαζί μας και να κλείσει ημερομηνία  εντός 6 μηνών από την αγορά του Δώρου. Καθώς είναι πιθανό να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για όλες τις υπηρεσίες ή προιοντα μας, προτείνουμε στους πελάτες μας να επικοινωνήσουν μαζί μας προς αποφυγή απογοήτευσης.

3. Κουπόνια του DIVINO SPA 
Κάθε δωροκουπόνι ή προιον που στέλνει το DIVINO SPA συνοδεύεται από ένα κωδικό το οποίο λειτουργεί ως αποδεικτικό της αγοράς της συγκεκριμένης αγοράς. Το Κουπόνι είναι ουσιαστικά το «εισιτήριό» σας και πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα του ραντεβού σας.  Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε το ραντεβού σας ή να παραλάβετε το δώρο σας.

Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να φυλάξει το Κουπόνι και να το έχει μαζί του την ημέρα του ραντεβού. Το DIVINO SPA δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια του Κουπονιού από πλευράς του πελάτη. Τα Gift Vouchers του DIVINO SPA δεν είναι ονομαστικά και άρα δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης. Επίσης, το Gift Voucher θα είναι άκυρο και μη αποδεκτό από εμάς, σε περίπτωση που έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί ζημιά τέτοια, που να καθιστά αμφίβολη είτε την εγκυρότητα είτε τη γνησιότητά του. Τα Gift Vouchers τού DIVINO SPA  δε ανταλλάσσονται με χρήματα.

4. Αλλαγές
Για να ανταλλάξετε το Δώρο σας, θα πρέπει να τηλεφωνίζετε στο DIVINO SPA εντός 10 ημερών από την ημέρα αγοράς.,  Προσοχή! Θα πρέπει οπωσδήποτε μαζί με το Κουπόνι σας να μας στείλετε και τη διεύθυνση email σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μόλις παραλάβουμε το Κουπόνι θα σας στείλουμε με email μια δωροεπιταγή με έναν Κωδικό, ο οποίος αντιστοιχεί στην αξία του δωροκουπονιου και έχει ισχύ 6 μηνών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το καινούργιο δώρο που θέλετε και να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού.Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δώρο υψηλότερης αξίας και απλά να πληρώσετε τη διαφορά. Η ανταλλαγή Δώρου μπορεί να γίνει από τον άνθρωπο που το αγόρασε ή από τον παραλήπτη του Δώρου.

5. Ακυρώσεις
Από τη στιγμή που θα κλείσετε μία ημερομηνία για το ραντεβού σας, αποδέχεστε και τους όρους του εκάστοτε προμηθευτή σχετικά με την ακύρωση της ημερομηνίας αυτής. Εφόσον, η ημερομηνία έχει οριστεί, αυτή δεν μπορεί να αλλάξει, εκτός εάν ο προμηθευτής κρίνει πως είναι απαραίτητο και εφικτό. Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία και αυτό δεν είναι εφικτό από την πλευρά του DIVINO SPA, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

6. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα,το DIVINO SPA συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές, αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες (προσωποποιημένες σελίδες και ενημέρωση, πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών κλπ), να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κλπ. Το DIVINO SPA δε θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους.

8. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο της παρούσης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, προϊόντων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του
DIVINO SPA και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του κυπριακού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

9. Αλλαγές στην Ιστοσελίδα
Το DIVINO SPA διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

11. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & προϊόντα
Το DIVINO SPA δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

12. Τιμές
Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Για αγορές άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

13. Πολιτική αγορών
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που μπορεί να παρέχουμε σε εσάς, είναι μόνο για προσωπική σας χρήση.  Απαγορεύεται η πώληση ή μεταπώληση οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή δείγματα που αγοράζετε από την Ιστοσελίδα ή λαμβάνετε από εμάς.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ Divino Spa

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

divinospa@hotmail.com
25/715600
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως να έρθετε κοντά μας
κάντε κλικ
way
Αλεβίζου Τάσσου Νο.32
3046 Λεμεσος
Κοντά στο My Mall