ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μέσο διαδυκτίου
To Divino spa έχει επιλέξει για σας τον πιο ασφαλισμένο τρόπο πληρωμής μέσο internet, Το PAYPAL
Το
PAYPAL είναι αποδεδειγμένα ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής μέσο του διαδικτίου που εφαρμόζετε με επιτυχία σε περισσότερες από 190 χώρες.
Με το
PAYPAL δεν χρειάζεται να εκτίθεται τον αριθμό τις πιστωτικής σας κάρτας σε κίνδυνο κλοπής από τρίτους. Όταν ολοκληρώσετε την αγορά σας, προχωρήσετε στο  PROCCED TO CHECKOUT για να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανοίξετε ένα λογαριασμό PAYPAL (Sign up for a PayPal account and continue checkout.) Μια σελίδα θα ανοίξει μπροστά σας για να ανοίξετε ένα λογαριασμό ακριβώς όπως ανοίγετε ένα λογαριασμό για email. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε κωδικό πρόσβασης Password. Αυτό θα γίνει μόνο μια φορά. Στις επόμενες αγορές σας θα χρησιμοποιείτε μόνο το email σας και τον κωδικό πρόσβασης χωρίς να εκτίθεται πουθενά ο αριθμός της κάρτας σας.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το
PAYPAL θα βρείτε στη σελίδα του check out.

Απευθείας από το Divino spa
Μετρητά και πιστωτικές κάρτες.
Επιταγές δεν γίνονται αποδεκτές.
Για ποσά άνω των €250 διαθέτουμε το σύστημα των άτοκων δόσεων με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας από 3-12 άτοκες δόσεις ανάλογα του ποσού της αγοράς και της τράπεζας που χρησιμοποιείται.
Σημείωση: σε αυτήν την υπηρεσία υπάγονται οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου, Λαϊκή Τράπεζα, Ελληνική Τράπεζα, ALFA BANK και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου.

Από το τηλέφωνο και αποστολή μέσο γραφείου express.
Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την παραγγελιά σας. Αφού πρώτα μπείτε πρώτα στην ιστοσελίδα μας και επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε (εκεί θα μπορέσετε να δείτε και το συνολικό κόστος της αγοράς σας) αντιγράψτε την σελίδα (
copy) και στείλτε μας την με Fax ή Email. Όταν μπείτε στην σελίδα μας επικοινωνία δώστε μας τα στοιχεία σας και κάντε επικόλληση (paste) την παραγγελία σας στο κουτί που αφήνετε μήνυμα (ερώτηση). Εμείς θα λάβουμε την παραγγελιά σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελιάς σας.
Για λόγους δικής σας ασφάλειας δεν επιθυμούμε την χρήση του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας μέσο τηλεφώνου. Αν η αποστολή γίνει απευθείας με γραφείο express η πληρωμή κατατίθεται στο γραφείο express μόλις παραλάβετε τα εμπορεύματα.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα  25-715600/99-891313

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ Divino Spa

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

divinospa@hotmail.com
25/715600
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως να έρθετε κοντά μας
κάντε κλικ
way
Αλεβίζου Τάσσου Νο.32
3046 Λεμεσος
Κοντά στο My Mall